eXPiRe Clani Forum Sayfasi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ben böyle birşey görmedim :)

3 posters
YazarMesaj
Quarantine34

Ben böyle birşey görmedim :) Empty
MesajKonu: Ben böyle birşey görmedim :)   Ben böyle birşey görmedim :) Icon_minitimeC.tesi Şub. 07, 2009 11:01 pm

Ben gene normal paramunda kasarken birden bi okcu asas geliverdi slota,shout'tan sunları söyledi;

-Eli boş gelmek olmaz,durun yanımda birşey var. diyerek slota Troll King çekti Very Happy

Tabi bizde gafil avlanmış olduk 1 anlık heyecan ve adrenalinle ac siz Tk'ya saldırmaya başladık.Bazıları tek yedi bazıları biraz dayanabildi ama olacak gibi değildi. Neutral O an bende içimden;

-Canını yarıya getirmişiz eee kutu bizde,ben bunu diğer slota götürüp onlara kestirirsem daha iyi olur. Twisted Evil Dedim.
Ve zor oldu ama genede diğer slottakilere kestirdik drop bize geldi ama "bash" lol!

Benim başımdan gelmiş geçmiş en ilginç olaydı sizlerle paylaşmak istedim Smile

king Twisted Evil
LindaMelkor

MesajKonu: Geri: Ben böyle birşey görmedim :)   Ben böyle birşey görmedim :) Icon_minitimeÇarş. Şub. 11, 2009 7:31 pm

gercektende ilginc kardesım.ama sende akıllıca davranmısınn helal olsun:D
SyraX_eMRe

SyraX_eMRe

MesajKonu: Geri: Ben böyle birşey görmedim :)   Ben böyle birşey görmedim :) Icon_minitimePerş. Şub. 12, 2009 4:22 pm

keşke hergün öle biri cıksada tk çekse slota Laughing

Ben böyle birşey görmedim :)
1 sayfadaki 1 sayfası