eXPiRe Clani Forum Sayfasi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

priest hakkında bilgiler

YazarMesaj
LindaMelkor

priest hakkında bilgiler Empty
MesajKonu: priest hakkında bilgiler   priest hakkında bilgiler Icon_minitimePaz Şub. 01, 2009 9:40 pm

arkadaslar sızınle ınt prıest hakkında bıldıklerımı paylasacam.ancak bp hakkında bılgı veremıycem.bp hakkında soylebılecegım tek sey damagesı cok yuksektır.ancak bı o kadarda damage yer.ve bp olmak ısteyen arkadaslar en masraflı char bp dır!!nese gelelım int prieste.arkadaslar int prıest oyunda defansı en fazla olan karakterdır normal sartlar altında (wasseur,etanox istisnaları harıc:))bu arkadaslar partyılerın olmazsa olmazıdır.onlarsız ne exp party ne pk party kurabılırsınız.sc basarız dıyenler varsa partye cure atmayıda kafasından gecırsın:)prıeslet partylerın koruyucusudr.dagıttıgı skılllere gore karsı partının defansını atagını kırar hp sını dusurebılır.yada kendı partyısıne extra can verebılır.yan skıll olarakta heal basılır.onun ne oldugunu herkes bılıordur.
-----STAT DAĞILIMI-----
ben su an shell 8 e gore basmıs oldugum ıcın statları onun bılgılerını vercem;su an stat olarak
190 int
108 str ve gerısını hp basmıs bulunuyorum.ama stat ısının mantıgı bellıdır.yane kıyafetlerınıze gore int ve str yı basarsınız gerı kalanı hp ye dayamanız gerekır prıest olarak.o yuzden rakamlara takılmayın.kıyafetlerın gerektırdıgı statları basın gerısını hp ye verın.bu sekılde hp sı yuksek bı chara sahıp olmus olursunuz.
-----SKİLL DAĞILIMI-----
herseyden once partyınıze extra hp ve defmı katmak ıstersınız yoksa karsı partynın hp def ve attagına zararmı vermek ısterınız ona karar vermelısınız.
--partyıme extra hp ve def vermek isteyenler; minimum 74 e kadar buffa vermelıdır cunku toplu cure ve toplu ac sı olmayan priest tek ayaklı ınsana benzer.ancak 74 buff verıldıgınde toplu lanet yendıgınde rahatlıkla onu temızler ve toplu skılde ac sını atar.aynı zamanda 60 heal vermelıdır cunku partyı adam akıllı heallemelıdır.60 heal vermemıs prıestte hıc bı ıse yaramaz.geri kalan skıllerı mastere verebılırsınız..
--rakip partyının hp sını defını ve atagını kırmak sılmek ıstıyorum dıorsanız;en azından 70 e kadar talısman skilline vermelıdır.cunku 70 te toplu skılde rakıp partyının atagını kırma skıllı acılıor.bu skıller arasında toplu bı skılde defans sılmede acılıo,mana cekme,hayvanları uyutma,adamın extra hp sını(buffını)sılme gıbı skıller varr.ancak benım tavsıyem kendı master skıllerınızden kısıp 74 e kadar talısman vererek super parasıte acmanız.60 heal olmazsa olmazımız zaten:)gerısıde yıne master skılllerıne verılır
--master skıllerıne gelınce en guzel ozellıgı alınan hasarın oncelıkle %10 unu sonra %15 ini egale eder.bu su demektır.1000 vurucak bır kısı sıze oncelıkle %10 kıralım: 900 sonra bunun %15 ını kıralım yaklasık 750 yıyceksınız demektır.dusunun 1000 yerıne 750.sımdı cogu kısı 250 damage yuzunden o skılle verılırmı dıyebılır ama unutmayınkı bı partyde en fazla damage yıyen karakterler mage ve prıesttır.o yuzden cok sey degısıo.ayrıca hellısh denılen vurus skıllı vardır kesınlıkle rakıpın defansına bakmadan sabıt vuruslar yapar.
--heal skıllıne gelınce ben hıc bı zaman 60 tan fazla vermedım verenıde gormedım.ha verırsenız ne olur ben soleyım.20 sn de 3k heal verır tum party uyelerıne(70 verırsenız) 75 verırsenız 2500 hp dırek verır ve 3 k 20 sn yede verır ama bı kısıye .pek tavısye etmdıgım bı skıll dızılımıdır.gerısını ne vercez dıosanız ınanın bılmıorum:)cunku hıc vermedım:D
benden bu kadar aklıma geldıkce eklerım...sevgiyle kalın....

priest hakkında bilgiler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» PRIEST HAKKINDA
» WARRIOR HAKKINDA
» MAGE HAKKINDA
» ROGUE-ASSASSIN HAKKINDA