Timucin Admin
Mesaj Sayısı : 24 Yaş : 44 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 22/01/09
| Konu: Alexias Karakter Tanıtımı Perş. Ocak 22, 2009 2:08 am | |
| Alexias sizlerinde bildiqi qibi serverda esi benzeri olmayan asasinlerden sadece birtanesiki zaten cok fazla yok.Genelde tüm En diye sayabileceğimiz assasinler eXPiRe clanında olduqu icin arkadaslarımı kendime rakip qörmüyorum.İsmim ''Timuçin'' charda oynayan 3.cü karakterim en azından kendi warriorumu alana kadar...
Server:Ronark Char:Alexias,Kinyras İsim:Timuçin İl:İstanbul Yaş:29 Meslek:Bilgisayar Operatörü
En son Timucin tarafından Salı Şub. 03, 2009 4:49 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 39 Nerden : istanbuL Kayıt tarihi : 22/01/09
| Konu: Geri: Alexias Karakter Tanıtımı Perş. Ocak 22, 2009 2:32 am | |
| Timuçin Pembe Yakışmış ... En kısa zamanda seni warriorunLa gormek diLeğiyLe
En son Admin tarafından C.tesi Ocak 31, 2009 3:17 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Timucin Admin
| Konu: Geri: Alexias Karakter Tanıtımı Perş. Ocak 22, 2009 2:44 am | |
| az kaldı sabredin qümbür qümbür yarıcaz PK da.NPT ciler bile utanıp qirmicek. Özelliklede Sultan-Pwnage | |
|
Misafir Misafir
| Konu: oy pembelim pembelim :D Perş. Ocak 22, 2009 3:56 pm | |
| tişört yakışmış kardeşim :Dbu arada inş.sağlam bi warriror aslırsın pk da akarız.Sende clana sonrada gelmene rağmen muhabbetimiz kankalığımız olan birisin.seni seviyorum :Dama tabi arkadas olarak yanlış anlaşılmasın bu nedim pok atar şimdi kib... |
|
Timucin Admin
| Konu: Geri: Alexias Karakter Tanıtımı Cuma Ocak 23, 2009 6:15 am | |
| - cincihoca demiş ki:
- tişört yakışmış kardeşim :Dbu arada inş.sağlam bi warriror aslırsın pk da akarız.Sende clana sonrada gelmene rağmen muhabbetimiz kankalığımız olan birisin.seni seviyorum :Dama tabi arkadas olarak yanlış anlaşılmasın bu nedim pok atar şimdi kib...
sewiyorum seni adı üstünde ''Cansın'' bu qidisle Canan olacaksın dikkat et Allah razı olsun hepinizden | |
|
KASTANSUR
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 33 Nerden : Ankara-ßatıkent Kayıt tarihi : 24/01/09
| |